Doorgaan naar content

COREtec

COREtec is een merk van meerlaagse vinylvloeren met het breedste assortiment aan authentieke, natuurlijke dessins. De 100% waterbestendige vloeren, zijn kind- en huisdiervriendelijk. COREtec is een innoverend merk dat een levenslange huishoudelijke garantie biedt op zijn vloeren. Dankzij de opbouw en geïntegreerde ondervloer bieden de vloeren veel loop/wooncomfort.

The Essentials

Jouw COREtec Essentials vloer past altijd bij jouw stijl. Gemaakt voor het echte leven, ontworpen voor eenvoud.

Naturals

De COREtec Naturals vloeren hebben natuurgetrouwe houten dessins, deze collectie geeft je interieur een warme en natuurlijke toets.

The Authentics

De COREtec Authentics collectie weerspiegelt de natuurlijke schoonheid en uitstraling van echt hout en echte steen.

ProPlus

De COREtec ProPlus collectie is gemaakt om de drukste levensstijl te weerstaan, voor zowel intensief belopen woon- als commerciële ruimtes zoals restaurants en kantoren.

Surplus

De COREtec Surplus collectie is gemaakt voor zowel intensief belopen woon- als commerciële ruimtes. De dessins bieden een look met Scandinavische invloeden.

XL-End

Als u een vloer kiest van de COREtec XL-End collectie, kiest u voor een warm interieur en authentiek uitzicht. De uitzonderlijke lange planken zijn niet minder dan 2100mm lang en 15mm dik.

Ceratouch

De COREtec Ceratouch collectie combineert het beste van twee werelden: de look & feel van een keramische tegel met het gebruiksgemak van een COREtec vloer.

Stairs

Kan uw trap een nieuwe look gebruiken? Of misschien bent u klaar voor een volledige transformatie? Knap je trap op in één dag met de COREtec Stairs.