Doorgaan naar content

Massief parket
Wij hebben verschillende soorten massieve parketten in ons assortiment, van lamparket tot mozaïekparket en hoogkant. Daarnaast produceren we zelf massieve houten vloeren met tand en groef alsook de traditionele tapis vloeren. Deze vloeren worden steeds onafgewerkt geleverd, enkel de vloeren met tand en groef verbinding kunnen op verzoek industrieel afgewerkt worden. Naast massief eiken houten vloeren hebben we ook een breed aanbod in andere houtsoorten alsook sorteringen.

Meerlaags parket
We bieden hier een breed scala aan mogelijkheden:

  • Grizzly/Fox:

Deze meerlaagse parketten zijn verkrijgbaar in Europees eiken en andere houtsoorten. Steeds hebben ze een tand- en groef verbinding rondom. De vloerdelen zijn opgebouwd uit 2 verlijmde lagen: een massieve toplaag op een multiplex of HDF drager.

Afwerking: onbehandeld-olie-lak-verouderd

Herkomst: Europa

  • Projectvloeren:

Deze meerlaagse vloerdelen zijn uitsluitend te verkrijgen met eiken toplagen en tand en groef verbinding. Deze budgetvriendelijke vloeren lenen zich uitstekend voor grotere projecten alsook sleutel op de deur oplossingen.

Afwerking: olie - lak

Herkomst: Azië

Deze meerlaagse vloerdelen zijn uitsluitend te verkrijgen in Europeese houtsoorten en hebben steeds een klikverbinding, waardoor ze zowel zwevend als verlijmd kunnen geplaatst worden.

Afwerking: olie - lak

Herkomst: Oostenrijk

Dit Italiaanse merk staat synoniem voor high-end hardhouten vloeren. Gedreven door innovatie en met oog voor duurzaamheid ontwerpen ze unieke, levenslang stabiele en onvervormbare vloeren. De ontwerpers van Listone Giordano creëren met 1 doel voor ogen: perfectie. 

Afwerking: olie - lak

Herkomst: Italië

Fineer parket - Liberty Forest
Fineer parket is een steeds populairdere keuze voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Dit vanwege hun aantrekkelijk uiterlijk en duurzaamheid. Met een 0,6mm toplaag en een sterke ultramatte elastische UV-coating bieden deze vloeren een mooi alternatief voor meerlaagse parketten. Deze vloeren hebben een klikverbinding waardoor ze geschikt zijn om zwevend of verlijmd te plaatsen.

Afwerking: lak

Herkomst: België

Bjelin - Woodura gehard hout
De Bjelin - gehard hout producten hebben een unieke oppervlaktetechnologie. Deze technologie versmelt een fineerhouten laag op een HDF-kern door middel van een houtpoedermixlaag (woodura 3.0). Het resultaat is een echt houten oppervlak, maar aanzienlijk sterker dan een massieve houten toplaag. Simpel gezegd Bjelin - gehard hout, is een duurzamere, slimmere en efficiëntere manier om sterke vloeren te maken. Deze vloeren hebben een klikverbinding waardoor ze geschikt zijn om zwevend of verlijmd te plaatsen.

Afwerking: lak

Herkomst: Zweden/Kroatië

Al onze parketten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn geschikt voor vloerverwarming, mits naleving van de installatievoorwaarden.

Professionals zijn welkom om onze vloeren te ontdekken in onze showroom!